Forel in een Ardens jasje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De forellen wassen onder stromend koud water en laten uitlekken.
  • 2 De ui en de look fijnhakken en aanstoven in wat Solo Light. De champignons in sneetjes snijden en samen met de ui en de look nog even kort aanbakken en kruiden met peper en zout. De forellen opvullen met dit champignon-ui-look-mengsel en omwikkelen met de repen Ardense ham of gerookt spek en bakken in de pan. De forellen naar smaak nog wat afkruiden met peper en zout.

Forel in een Ardens jasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Kip in krokant jasje
30 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien in een jasje van brickdeeg
20 min
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept