Zonnevis met Duvel

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de visbouillon met het bier aan de kook, kruid met pezo en pocheer hierin de vis.
  • 2 Haal de vis uit de bouillon, dek af met aluminiumfolie en houd de vis warm in een oven van 50°. Voeg de room bij het kookvocht en laat het inkoken.
  • 3 Snijd de gewassen en geschilde appelen in blokjes en voeg die bij de saus.
  • 4 Kruid met de dragon en peterselie en laat de appelen gaar koken.
  • 5 Was de champignons, snijd ze in reepjes en stoof die vervolgens gaar in wat solo.
  • 6 Voeg tenslotte de champignons, zonder kookvocht, bij de saus.
  • 7 Schik de vis op warme borden en nappeer met de saus.
  • 8 Versier met peterselie, dragon en eventueel met bieslook.
  • 9 Dien op met een weinig puree of vers stokbrood. 1
  • 0 Variatie: Vervang de zonnevis door roodbaars, dorade of kabeljauw.1
  • 1 Wat drinken wij hierbij: een Chardonnay, een Rieslig of een Gewurztraminer.

Zonnevis met Duvel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pizza van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camembertsoep met Duvel
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heten Duvel
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zonnevis met dakje van champignons
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in jasje van gerookt spek met kruidige
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis met pepersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in wittewijnsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept