- breng voor de marinade de wijn aan de kook"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- voeg de ui en de tijm toe aan de wijn en haal van het vuur"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat helemaal afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- leg de vis in een beboterde ovenschaal, bestrooi met peper en zout en schenk de marinade erover"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- verwarm de oven voor op 200°C"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schenk de wijn zoveel mogelijk uit de ovenschaal, maar laat de rest van de ingrediënten in de schaal"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- schenk de olie over de kabeljauw en zet 6-8 min in de oven"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- schenk als het te droog wordt wat wijn over de vis"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- rasp de citroenschil en meng met de peterselie en de knoflook"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- neem de vis uit de oven en bestrooi met het mengselServeer bijvoorbeeld met aardappelpuree."}],"recipeYield":"4 "}