Zoek
sint-jacobsvruchten carpaccio met basilicum
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 sint-jacobsvruchten
2 takjes basilicum
2 limoenen
1/2 dl balsamicoazijn
3 el olie
1 el citroenolie
zout en szechuanpeper
Bereiding
1
meng de olijfolie met de citroenolie en het sap van 1/2 limoen
2
snij de sint-jacobsvruchten horizontaal in fijne plakjes,schik ze dakpans gewijs in de borden,met tussenin telkens een blaadje basilicum
3
bedruip met de marinade en kruid met zout en szechuanpeper
4
garneer met een streepje balsamicocréme en een partje limoen serveer lekker fris
sint-jacobsvruchten carpaccio met basilicum is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept