Zoek
Tagliatelle met gamba’s à la plancha
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak gamba’s maat 13/15
Solo Vloeibaar Light
10 cl light room
2 venkelknollen
4 uien
1 teentje look
2 bussels pijpajuin
sap van 2 sinaasappels
2 doosjes kerstomaten
400 g tagliatelle
grappa
2 bussels verse dille
olijfolie
Bereiding
1
Ontdooi de gamba’s en chartreer ze (verwijder de pel en het darmkanaal).
2
Snij de venkel, uien, look en pijpajuinen zeer fijn en bak ze aan in de pan met wat Solo Vloeibaar.
3
Blus met het sinaasappelsap en voeg op het einde wat kerstomaten toe.
4
Kook de tagliatelle beetgaar.
5
Bak de gamba’s in de pan in wat Solo Vloeibaar Light. Zet de dampkap uit en flambeer met de grappa.
6
Voeg er de light room aan toe en kruid goed af met peper en zout.
7
Meng de gebakken groenten met de pasta en de gamba’s. Voeg er de fijngehakte dille aan toe.
8
Werk af met een takje dille en een beetje olijfolie.
Tagliatelle met gamba’s à la plancha is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gamba's met rauwkost en yoghurtsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gambas A La Plancha
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gamba's A La Plancha
0-10 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Maya Kip A La Plancha
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept