Aperitiefglaasje met garnaaltjes

8
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 150 g grijze garnalen met 2 eetlepels zure room, 1 koffielepel kerriepoeder, peper en zout.
  • 2 Snijd 2 appelen fijn en meng er 1 eetlepel citroensap door.
  • 3 Snipper 2 eetlepels dille fijn.
  • 4 Verdeel de geraspte appel over de aperitiefglaasjes. Strooi er telkens wat fijngesnipperde dille over en vul aan met een laagje garnalen in zure room.
  • 5 Werk af met een fijn takje dille.
  • 6 Smakelijk.

Aperitiefglaasje met garnaaltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tasty Tom-trostomaten met garnalen en dragon
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room
Lunchgerecht
Bekijk recept

Hapje met gerookte zalm en caviaar
15 min
Bekijk recept
Courgettemousse met ham
30 min
Bekijk recept
Espuma van gedroogde tomaat met chorizo
30 min
Bekijk recept