zalmfilet in witte chocolade saus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snijd de halve ajuin fijn
  • 2 rasp tussen de 20 en de 30 gram witte chocoladebak de zalm in de zonnebloemolie
  • 3 als de zalm gebakken is, haal ze uit de pan en dek ze af met alluminiumfolie.
  • 4 doe een eetlepel van droge visboullion en een eetlepel bloem in de pan en roer goed met een spattel,
  • 5 Blus dan de pan met het glas witte wijn( bij voorkeur een pinot gris)
  • 6 doe er de fijn gesneden halve ajuin bij en laat ff al roerend doorkoken.
  • 7 doe er de visfond bij en laat doorkoken.doe dan de saus door een zeef in een klein diep pannetje, en zet terug op het vuur,
  • 8 als de saus terug kookt doe er de witte chocolade bij, als de saus de chocolade opgenomen heeft neem het pannetje van het vuur, en werk af met wat garnaal.dresseer de zalm op het bord met de saus
  • 9 smakelijk

zalmfilet in witte chocolade saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept