Kabeljauw in papillot

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de paprikas en het pepertje. Verwijder zorgvuldig de zaadjes en zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Wrijf de champignons droog schoon en snij ze in dunne plakjes. Spoel de selderij, snij de stengels in boogjes en hak de blaadjes fijn.
  • 2 Leg elke moot kabeljauw op een groot vel aluminiumfolie en kruid de vis met peper en zout. Verdeel de groenten en de peterselie over de vis. Besprenkel met de Noilly Prat en leg op elke portie een nootje boter.
  • 3 Vouw de papillot goed dicht, zodat er geen vocht uit kan. Laat in 20 minuten gaar worden in een op 200° C voorverwarmde oven.
  • 4 Vouw de aluminiumfolie open, haal er de vis uit en leg hem met de groenten op voorverwarmde borden. Lekker met rijst of Ebly

Kabeljauw in papillot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept