Gebakken Sint-Jacobsschelpen met limoen

6
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 haal de sint-jacobsschelpen uit hun schelp en haal ze door een mengsel van oliën en het bieslook; bestrooi ze met zout en peper. spoel de schelpen af en droog ze af.
  • 2 bak de sint-jacobsschelpen in een hete koekenpan, 30 seconde aan elke kant totdat ze net gaar zijn- bak ze beslist niet te lang. leg ze weer in hun schelpen en knijp er wat limoensap over. strooi er gehakte bieslook en geroosterde sesamzaad over.

Gebakken Sint-Jacobsschelpen met limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept