fris scampislaatje met peer

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de scampi's in olijfolie met Italiaanse kruidenmix. Snij de peren in blokjes en meng met de schoongemaakte sla. Bak de scampi's krokant. Schik op een bordje en voeg vinaigrette toe naar believen. Serveer met stokbrood.
  • 2 Voor de vinaigrette : meng de olijfolie en aceto balsamico. Schud goed. Voeg de versnipperde ui, sjalot en look toe en breng op smaak met peper, zout en andere kruiden naar keuze. Voeg gehakte walnoten of pijnboompitten en rozijnen toe. Voeg de gebakken, fijngeknipte en op keukenpapier gedroogde spekjes toe op het moment dat de vinaigrette wordt gebruikt.

fris scampislaatje met peer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept