Forel met roomsaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de vis schoon en bestrijk de binnenkant van de vis met peper en zout. Smeer de vis in met ca. 60 g van de boter. Verpak de forellen in aluminium folie en bestrooi ze met basilicum. Leg de pakjes op de bakplaat en bak ze ongeveer 25 minuten op 200°C. Fruit intussen de fijngehakte ui in de overgebleven boter gaar. Roer de bloem erdoor en giet er geleidelijk de wijn door, laat inkoken tot gewenste dikte. Neem de pan van het vuur en roer de room erdoor. Kruid met peper en zout. Garneren: Leg op elk bord een forel, overgiet met de saus en bestrooi met gehakte peterselie. Schik de gekookte groenten rondom. Eet smakelijk.

Forel met roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept