Zoek
Kabeljauw in papillot
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kabeljauwfilets
1 citroen (bio)
1 venkel
4 takjes tijm
4 kleine blaadjes laurier
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Snij 4 dunne plakjes van de citroen.
3
Leg de kabeljauwfilets op 4 vellen bakpapier of aluminiumfolie, kruid met pezo.
4
Besprenkel ze met de rest van de citroen en leg op elk en plakje citroen, een schijfje venkel, een takje tijm en een blaadje laurier.
5
Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze 30 minuten in de voorverwarmde oven.
6
Dien op met aardappelpuree vermengd met jonge doperwtjes.
Kabeljauw in papillot is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept