Geroosterde forel omwikkeld met spek

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De forellen van binnen en van buiten wassen, goed droogdeppen* en aan alle kanten licht met zout bestrooien.
  • 2 De citroensap over de forellen druppelen. De forellen vullen met een 1/2 eetlepel kruidenboter
  • 3 De forellen omwikkelen met de plakjes spek.
  • 4 Elke forel in een braadkorf leggen en hier de plakjes citroen opleggen, de korf sluiten.
  • 5 De vis op het rooster aan elke kant ca 5 minuten grillen tot het spek knapperig is.
  • 6 * Voor diegene die niet echt van ´graat´vis houden: De forel insnijden net tot aan vel en de graten en ruggraat zorgvuldig verwijderen. Verder het recept volgens

Geroosterde forel omwikkeld met spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept