- laat de krab uitlekken"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verhit de boter in een steelpan, voeg 20 gr bloem toe en roer 2 min op laag vuur tot een egale massa "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- schenk de melk erbij en blijf roeren tot het geheel gebonden is, laat op laag vuur 5 min garen"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- neem de pan van het vuur en meng de krab, 1 el citroensap, het paneermeel en de helft van de koriander erdoor, breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- vorm met vochtige handen 12 platte krabkoekje van het mengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bestrooi een bord met de rest van de bloem en wentel de koekjes erdoor, klop de overtollige bloem eraf"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verhit de olie in een pan en bak de koekjes in 2-3 min goudbruin en krokant, keer halverwege, laat uitlekken op keukenpapier"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- meng de chilisaus met 1 el water, 1 el citroensap en de rest van de koriander"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- serveer de krabkoekjes met de chilisaus"}],"recipeYield":"6 "}