Krabkoekjes

6
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - laat de krab uitlekken
  • 2
    - verhit de boter in een steelpan, voeg 20 gr bloem toe en roer 2 min op laag vuur tot een egale massa
  • 3
    - schenk de melk erbij en blijf roeren tot het geheel gebonden is, laat op laag vuur 5 min garen
  • 4
    - neem de pan van het vuur en meng de krab, 1 el citroensap, het paneermeel en de helft van de koriander erdoor, breng op smaak met peper en zout
  • 5
    - vorm met vochtige handen 12 platte krabkoekje van het mengsel
  • 6
    - bestrooi een bord met de rest van de bloem en wentel de koekjes erdoor, klop de overtollige bloem eraf
  • 7
    - verhit de olie in een pan en bak de koekjes in 2-3 min goudbruin en krokant, keer halverwege, laat uitlekken op keukenpapier
  • 8
    - meng de chilisaus met 1 el water, 1 el citroensap en de rest van de koriander
  • 9
    - serveer de krabkoekjes met de chilisaus

Krabkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalen-krabkoekjes
20 min
Bekijk recept
Krabkoekjes
30 min Snack
Bekijk recept
Thaise Krabkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabkoekjes
10-20 min -
Bekijk recept

Garnalen-krabkoekjes
20 min
Bekijk recept
Krabkoekjes
30 min Snack
Bekijk recept
Thaise Krabkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabkoekjes
10-20 min -
Bekijk recept