Taartje van witloof met grijze garnalen

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd mooie driehoekjes uit het bladerdeeg en bestrijk ze met de eidooier. Bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C tot ze mooi goudbruin zijn.
  • 2 Snijd de bladerdeegjes voorzichtig open.
  • 3 Snipper het witloof fijn en snijd de broccoli in kleine roosjes.
  • 4 Bak het witloof aan in een beetje Solo en kook de broccoli gaar in kokend gezouten water. Verfris onder koud water.
  • 5 Laat de room inkoken en voeg er het witloof en de broccoli aan toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 6 Schep de garnalen door de broccoli en het witloof en verdeel dit over de bladerdeegjes. Zet er de dekseltjes weer op en serveer ze als hapje in mini of als voorgerechtje iets groter.

Taartje van witloof met grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept