Sint-Jacobsvruchten met look en Peterselie

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De vruchten even afspoelen, en droog deppen.
  • 2 Verhit de pan met olijfolie. Kruid de vruchten met peper en een beetje zout, en bak ze 4 min.
  • 3 langs de ene kant en 1 min. langs de andere kant.
  • 4 Haal ze uit de pan en hou ze warm.
  • 5 Stoof de ajuin en look aan. Blus na 2 min. met wat citroensap en voeg er nog wat olijfolie aan toe.
  • 6 Dresseer de vruchten, oversaus met de jus met look en ajuin, en overstrooi met de peterselie.

Sint-Jacobsvruchten met look en Peterselie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept