Zoek
Sint-Jacobsvruchten met look en Peterselie
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 st verse sint-jacobsnoten
6 el olijfolie
2 teentjes look gehakt
1/2 st ui gehakt
4 el peterselie gehakt
1/2 st sap van 1/2 citroen
Bereiding
1
De vruchten even afspoelen, en droog deppen.
2
Verhit de pan met olijfolie. Kruid de vruchten met peper en een beetje zout, en bak ze 4 min.
3
langs de ene kant en 1 min. langs de andere kant.
4
Haal ze uit de pan en hou ze warm.
5
Stoof de ajuin en look aan. Blus na 2 min. met wat citroensap en voeg er nog wat olijfolie aan toe.
6
Dresseer de vruchten, oversaus met de jus met look en ajuin, en overstrooi met de peterselie.
Sint-Jacobsvruchten met look en Peterselie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept