Scampi 's Diabolique à la Véronique

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi’s Verwarm de olie in een braadpan Kruid de scampi’s met peper en zout en bak de scampi’s langs beide zijden . Cutter alle groentjes fijn en voeg deze bij de scampi's. Ook de chilipepers zeer fijn cutteren. Blus de pan met de witte wijn en voeg het water en het kippebouillonblokje eraan toe. Voeg dan ook de ketchup, de tomatenpuree en de room toe en u kruid met paprikapoeder, pili-pili en cayennepeper en dan alles even laten inkoken. U maakt de saus pikant naar keuze. Voeg ook nog een beetje dragon toe. Indien u niet zo voor dragon bent dan kan u dit vervangen door peterselie. Opdienen met rijst of pasta of met chiabatta..

Scampi 's Diabolique à la Véronique is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes Veronique
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wafels à la Véronique
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse salade à la Véronique
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Bolognese à la Véronique
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept