Spaghetti met mosselen en tonijn

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel en was de mosselen goed. Doe ze met een lepel gesmolten boten in een pan en zet ze op hoog vuur tot ze open zijn. Haal de mosselen uit hun schep, laat ze uitlekken en doe het kookvocht door een fijne zeef. Haal de garnalen uit de verpakking en dep ze droog. Meng ze met de mosselen. Laat de teentjes knoflook in de boter fruiten, haal ze eruit zodra ze goudgeel zijn en bak in het achtergebleven bakvet de in plakjes gesneden champignons.
  • 2 Voeg de tomatensaus eraan toe en giet het kookvocht van de mosselen erbij. Zodra de saus iets is ingedikt voeg dan de mosselen, garnalen en de tonijn toe. Verwarm alles en breng op smaak met zout en peper. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking, giet af en doe het terug in de pan. Schep de saus erdoor heen en doe het geheel over in een voorverwarmde schaal, garneer met de gehakte peterselie.

Spaghetti met mosselen en tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept