Noordafrikaanse visschotel

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de uien fijn. Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd ze in reepjes.
  • 2 Maak de olie heet in een groot pan en bak de uien en paprika's daarin, tot de uien lichtgeel zijn. Strooi peper en paprikapoeder erover en giet de bouillon erbij. Roer alles goed door en kook het zachtjes.
  • 3 Snijd de savooiekool in smalle reepjes en doe in de pan.Kook ze met deksel10 minuten mee.
  • 4 Snijd de visfilets in stukjes, besprenkel deze met citroensap en bestrooi ze met zout.
  • 5 Doe de vis bij de groenten en verspreid de Solo erover.
  • 6 Kook het gerecht nog 10 minuten zachtjes door.

Noordafrikaanse visschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Noordafrikaanse Koolrolletjes Met Rijst
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Met Kikkererwten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept