Tonijn met aspergesalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de harde uiteinden van de asperges en kook ze beetgaar in lichtgezouten water.
  • 2 Laat ze schrikken in ijswater en laat ze goed uitlekken.
  • 3 Snij de asperges in stukken.
  • 4 Meng de asperges met de kerstomaatjes en de ui, besprenkel naar eigen smaak met witte-wijnazijn en olijfolie, breng op smaak met pezo en bestrooi met basilicumblaadjes.
  • 5 Bestrijk de tonijnfilets met wat olijfolie en grill ze kort op de hete BBQ, 1 minuutje aan elke kant, kruid met pezo.
  • 6 Serveer de filets met het aspergesalaatje en vers stokbrood.

Tonijn met aspergesalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept