Stoofpotje van vis en groene groentjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de groenten. Schil de wortelen en snij in kleine stukjes. Snij de courgette in fijne schijfjes. Verdeel de brocoli in roosjes. Hak de lente-uitjes fijn.
  • 2 Breng 1 l water aan de kook en voeg er de 2 bouillonblokjes Groenten aan toe.
  • 3 Laat hierin de wortelen en de erwtjes gedurende 15 minuten koken op een middelmatig vuur.
  • 4 Voeg de brocoli toe en laat 5 minuten koken.
  • 5 Voeg de courgette, de lente-uitjes en de peultjes toe en breng op smaak met wat peper. Laat 5 minuten koken.
  • 6 Ondertussen snij je de zalm en de kabeljauw in grote blokjes. Zet het vuur lager en laat de stukken vis nog 7 minuten pocheren met de groenten.
  • 7 Dien onmiddellijk op.

Stoofpotje van vis en groene groentjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept