Gemarineerde krielaardappelen met kabeljauw

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schrop de aardappelen schoon en kook ze gaar in lichtgezouten water, giet af en laat uitdampen.
  • 2 Meng de olijfolie met wijnazijn en mosterd en breng op smaak met pezo.
  • 3 Schep dit door de aardappelen samen met de groene kruiden, rode ui en lente-uitjes.
  • 4 Meng alles goed door elkaar, dek af en laat 2 uur rusten in de koelkast.
  • 5 Schraap de wortelen schoon, snij in stukjes en kook samen met de losgeritste tijmnaaldjes in een weinig water gaar. Kruid met pezo en mix tot een gladde puree.
  • 6 Kruid de kabeljauw met pezo, wentel door de bloem en bak goudbruin en gaar in wat solo.
  • 7 Serveer de kabeljauw met de gemarineerde aardappelen en werk af met quenelles wortelpuree.

Gemarineerde krielaardappelen met kabeljauw is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept