St.-Jacobsschelp op een groentebedje

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 was de tomaten,aubergine en de paprika en snijd in kleine blokjes.bak in de hete olijfolie. pel en snipper de look voeg samen met de tomatenketchup toe aan de groente en breng op smaak met peper en zout en roer voortdurend om ongeveer 3 minuten. snijd het vlees van St.Jacobsschelpen doormidden en bestrijk met olijfolie en grill ze ongeveer
  • 11/2 minuut aan iedere kant.schep de groentjes op een bord verdeel de St.Jacobsschelpen er op en bestrooi met dille.

St.-Jacobsschelp op een groentebedje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische Vis Op Een Groentebedje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw Op Een Groentebedje Met Spekjes Uit De Oven
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwaardvis op een groentebedje
0 min
Bekijk recept
Roodbaars met zurkelvulling op een groentebedje
0 min
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept