Zeeduivel met tomatensalsa

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes.
  • 2 Snipper de basilicum en de knoflook fijn en vermeng deze met de tomaten en flink wat olijfolie, breng op smaak met pezo.
  • 3 Zet een uurtje in de koelkast maar schep af en toe om.
  • 4 Snipper het chilipepertje fijn.
  • 5 Verhit in een pan met dikke bodem 3 el olijfolie, fruit hierin het chilipepertje met een koffielepel tomatenpuree en de oregano.
  • 6 Bak in deze pan de zeeduivel, eerst 2 minuten aan beide kanten op een hoog vuur, daarna nog enkele minuten op een zachter vuur, kruid naar smaak met zout en eventueel met peper.
  • 7 Verdeel de vis en de tomatensalsa over borden en dien op met gebakken krieltjes of gewone aardappelen.

Zeeduivel met tomatensalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept