Ardense forel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de forellen, kruid ze aan de binnenkant en rol ze in de bloem.
  • 2 Schud de overtollige bloem af. Bruin boter in de pan en bak hierin de forellen aan beide kanten. Vermijd dat de boter te bruin wordt. Leg de vissen op een lange schotel.
  • 3 Snijd het broodkruim in zeer fijne stukjes en braad ze in een pan met boter. Voeg daarbij de zeer fijngehakte ham en giet over de forellen
  • 4 Giet daarover citroensap, bestrooi met versgehakte peterselie en dien op met gekookte aardappelen die in boter en peterselie gerold werden.

Ardense forel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van doperwten en peultjes met gerookte forel
Lunchgerecht
Bekijk recept
Omelet met Ardense ham
20 min
Bekijk recept