Papillotje van tongschar

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg een vel bakpapier of aluminiumfolie van ongeveer 40 cm open, plooi dit dubbel en snij de twee open hoeken weg in een cirkelvorm en plooi terug open. Nu heb je een vlindervorm.
  • 2 Leg op 1 zijde een schijfje Solo, en verdeel daarover de tongscharrolletjes, de venkel en de fijngesnipperde sjalotten. Leg de andere zijde nu bovenaan en begin dicht te vouwen langs 1 kant in kleine plooitjes werkend naar de andere kant. Voor hij helemaal dicht is giet je er een beetje wijn bij, plooi verder dicht en steek op het einde een paperclip om de papillot dicht te houden.
  • 3 Leg het papillotje op de grill of steek hem ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C.
  • 4 Leg het papillotje op een bord en snijd ze open, smuk ze op met wat dille en dragon.

Papillotje van tongschar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept