Gevulde zalmforel op de barbecue

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de Solo op kamertemperatuur. Meng ze met de gehakte gember, koriander, citroenzestes, geperste look en roze peperbolletjes. Breng verder op smaak met peper en zout.
  • 2 Meng alles goed, schep dit mengsel op plastiekfolie en rol het op. Plaats het rolletje in de koelkast en laat enkele uren opstijven.
  • 3 Steek in de buikholte van de schoongemaakte forel de citroentijm en de basilicum.
  • 4 Snij ook de limoenen in schijven en vul de buikholte daar verder mee op.
  • 5 Haal het rolletje met Solo en kruiden uit de koelkast. Snij in plakjes en vul de zalmforel met enkele plakjes.
  • 6 Plaats de forel in een visrooster op een niet te hete barbecue. Bak de vis aan beide kanten gaar, maar vergeet niet regelmatig te draaien. In totaal zou elke kant zo’n 8 minuten moeten bakken.
  • 7 Leg bij het serveren nog enkele plakjes Solo met kruiden bovenop de gegrilde vis

Gevulde zalmforel op de barbecue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept