1 Maak van 2 visbouillonblokjes 1 liter bouillon. Breng de bouillon aan de kook en laat alle vissoorten apart 1 minuut in de bouillon koken. Schep elke keer de vis met een schuimspaan uit de bouillon. Laat de bouillon daarna nog wat inkoken.
2Voorbereiding : 15min.:
3 Breng in een andere pan water met een visbouillonblokje aan de kook en kook de paste daarin gaar. Roer de tomaten, het fijngehakte sjalotje en de knoflook erdoor. Zet het vuur lager en laat allles 5-7 minuten zachtjes doorkoken. Af en toe doorroeren. Roer de tijm er door en kook die 2 minuten mee tot het geheel is ingedikt. Doe de vissoorten terug in de pan, voeg de garnalen toe en roer de koffieroom erdoor.
4 Breng het geheel op smaak met peper en zout en laat voorzichtig doorwarmen. Niet meer laten koken. Wanneer de saus te dun is, deze met allesbinder aandikken.
5 Garneer eventueel met dille en schijfje citroen.
Zeevruchten gezegend met een pittige vissaus op is een recept van Solo Open Kitchen