Zalm in papillot met venkel, rode ui

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de venkel, courgette en rode ui in dunne plakjes.
  • 2 Blancheer kort de zeekraal en verfris onder koud stromend water.
  • 3 Vet de vellen aluminiumfolie lichtjes in en plaats telkens de zalmhaasjes in het midden.
  • 4 Verdeel de groenten over de vier zalmhaasjes, kruid met grof gemalen pepermengeling en zeezout. Druppel 1 eetlepel olijfolie over elke zalmhaas.
  • 5 Vouw de zijkanten van de folie naar boven toe en verdeel de witte wijn over de pakketjes. Vouw nu de pakketjes dicht en sluit ze stevig af.
  • 6 Plaats de pakketjes in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 minuten. Serveer ze zo op de borden maar laat de pakketjes dicht tot ze op tafel staan.
  • 7 Dit recept kan ook op de barbecue. Reken hiervoor 5 à 7 minuutjes langer.

Zalm in papillot met venkel, rode ui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept