Kabeljauw met kruidenkorst van oude Postelse

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Cutter alle ingrediënten voor de kruidenkorst (vanaf peterselie) in de blender en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Kruid de vis met peper en zout. Strijk de vis in met de kruidenmengeling en plaats in de oven. Laat de vis garen gedurende 8 à 10 minuten op 180°C. Laat nadien eventueel verder garen onder de grill.
  • 3 Stoof de sjalotringen aan in geklaarde boter en laat goed bruin worden.
  • 4 Blus met het Postelbier en laat het helemaal verdampen.
  • 5 Voeg de kippenjus toe en voeg eventueel wat maïszetmeel toe om te binden.
  • 6 Kruid af naar smaak met peper en zout.
  • 7 Schik de vis in een diep bord. Dresseer de saus rondom.

Kabeljauw met kruidenkorst van oude Postelse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade met Ardense salami en abdijkaas
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept