Kabeljauw in kruidenkorst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 graden celcius. mix het broodkruim, de knoflook, de peterselie, de citroenschil, het zout, de peper en de helft van de olijfolie in de keukenmachine tot een lichtgroene, kruimelige massa. leg de vis op een bakplaat en wrijf de bovenkamt in met het mengsel. besprnkel met de rest van de olie en bak 10 mituten, of tot de korst mooi goudbruin is. serveer de vis met de spinazie een aardappelpuree en partjes citroen.

Kabeljauw in kruidenkorst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild hamlapje met kruidenkorst en boerenkoolbitterballetjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept