Salade van gemarineerde zalm met rode biet

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de zalm mooi open op een schaal, overgiet met olijfolie en bestrooi met grof zout en citroenzeste. Plaats in de koelkast.
  • 2 Mix de biet - bij voorkeur in een blender - tot een zalf. Voeg eventueel naar smaak suiker en citroensap toe.
  • 3 Gril het brood en bestrooi met citroenzeste.
  • 4 Strijk de rode bietzalf uit op de borden. Leg er de zalmblokjes op, bestrooi met appel en werk af met de sla.
  • 5 Serveer met de lauwe toast.

Salade van gemarineerde zalm met rode biet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept