Mosselhapje

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de mosselen onder een stromende kraan; gooi kapotte en geopende exemplaren (die na een tik op het aanrecht niet sluiten) weg. Neem de mosselen uit de schelpen. Snijd de plakjes bacon doormidden. Roer de kerriepoeder door de dijonaise, breng op smaak met (versgemalen) peper en bestrijk de mosselen ermee. Wikkel om elke mossel een plakje bacon en zet vast met een cocktailprikker. Verhit een pan met antiaanbaklaag op matig vuur. Bak de baconmosselen aan alle kanten krokant en bruin. Schep ze in een schaal en bestrooi ze met bieslook.

Mosselhapje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselhapje
15 min Snack
Bekijk recept
gebakken mosselhapje
20 min
Bekijk recept
Spaans mosselhapje
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mosselhapje Uit De Oven
10-20 min -
Bekijk recept

Mosselhapje
15 min Snack
Bekijk recept
gebakken mosselhapje
20 min
Bekijk recept
Spaans mosselhapje
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mosselhapje Uit De Oven
10-20 min -
Bekijk recept