Asperges met Zalm en Krab

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges van de kop naar beneden en snij het houtachtige onderste stuk weg. Snij ze schuin in stukken van 5 cm lang. Kook de aspergestukken in weinig water met zout in ca 10 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.
  • 2 Snij intussen de zalm in reepjes en de krabsticks in schuine stukken. Snij de bosui in schuine ringetjes.
  • 3 Roer de chilisaus, sojasaus, citroensap en de suiker door elkaar. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
  • 4 Verhit olie of boter in een wok en roerbak de aspergestukjes 2 minuten. Schep er de zalm, de krabsticks en de aangeroerde saus door en laat kort doorwarmen.
  • 5 Serveer het geheel op een bord op een bed van spaghetti. Bestrooi met de bosui.
  • 6 heeeel lekker hoor! je kan ook bokaalasperges gebruiken maar is maaar half zo lekker, vers is altijd beter é

Asperges met Zalm en Krab is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept