1 Schil de asperges van de kop naar beneden en snij het houtachtige onderste stuk weg. Snij ze schuin in stukken van 5 cm lang. Kook de aspergestukken in weinig water met zout in ca 10 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.
2 Snij intussen de zalm in reepjes en de krabsticks in schuine stukken. Snij de bosui in schuine ringetjes.
3 Roer de chilisaus, sojasaus, citroensap en de suiker door elkaar. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
4 Verhit olie of boter in een wok en roerbak de aspergestukjes 2 minuten. Schep er de zalm, de krabsticks en de aangeroerde saus door en laat kort doorwarmen.
5 Serveer het geheel op een bord op een bed van spaghetti. Bestrooi met de bosui.
6 heeeel lekker hoor! je kan ook bokaalasperges gebruiken maar is maaar half zo lekker, vers is altijd beter é