Zoek
scholfilets in saffraansaus
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr tongscharrelrolletjes of scholfilets(opgerolde)
4 eetl citroensap
2 st sjalotjes
1 eetl boter
2 dl visbouillon
250 ml room
1 paar draadjes saffraan(ongeveer 0,2 gr)
Bereiding
1
besprenkel de vis met 2 eetlepels citroensap
2
snijd de sjalotjes zeer fijn
3
stoof die nu tot ze glazig zijn
4
giet de visbouillon erbij en laat even doorkoken
5
leg er de vis in en laat 2 a 3 min mee stoven
6
haal de vis even uit en roer snel de room door het vocht
7
doe de saffraan nu pas bij en laat nog 2 minuutjes goed doorkoken terwijl je roert (saus moet romig zijn)
8
schik de vis op bard of schaaltjes en doe de saus er bij
9
serveer met puree of rijst
scholfilets in saffraansaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmtompouce met saffraansaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met knoflookboontjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept