Vis Lasagne

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 vet een vuurvaste schotel in met een beetje olijfolie.
  • 2 Schik 4 velletjes Lasagna naast elkaar ( niet voorgekookt )
  • 3 Leg daarop wat stukjes tomaat, de in schijfjes gesneden mozarella, de in dunne plakjes verdeelde witte vis, en overdek met sneetjes gerookte zalm.
  • 4 Leg weer 4 velletjes lasagne, verdeel daaarop de spinazie, de witte vis en de gerookte zalm.
  • 5 Bedek opnieuw met een velletje lasagne.
  • 6 Verkruimel hierover de ricotta, verdeel de rest van de blokjes tomaat, wat peper en een beetje zout, de parmesan kaas.
  • 7 Overgiet het geheel met de rest van het tomatensap en het doosje room.
  • 8 35 min in een voorverwarmde oven à 175° C, daarna eventueel nog enkele minuten onder de grill.
  • 9 Dien op met een frisse sla en vinaigrette.1
  • 0 Opmerking : de stukjes vis kunnen ideaal gekruid worden met viskruiden.1
  • 1 in de spinazie mag een teentje knoflook.

Vis Lasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept