Zoek
Vis Lasagne
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 1 blaadje Lasagne
300gr diepvries spinazie
1 bolletje Mozarella ( 200 gr )
200gr Ricottakaas
2OO gr gerookte zalm
1 blik gepelde stukjes tomaat
500 gr vaste witte vis kabeljauw, enz
2dl room
100 GR Parmesan ( gemalen )
Bereiding
1
vet een vuurvaste schotel in met een beetje olijfolie.
2
Schik 4 velletjes Lasagna naast elkaar ( niet voorgekookt )
3
Leg daarop wat stukjes tomaat, de in schijfjes gesneden mozarella, de in dunne plakjes verdeelde witte vis, en overdek met sneetjes gerookte zalm.
4
Leg weer 4 velletjes lasagne, verdeel daaarop de spinazie, de witte vis en de gerookte zalm.
5
Bedek opnieuw met een velletje lasagne.
6
Verkruimel hierover de ricotta, verdeel de rest van de blokjes tomaat, wat peper en een beetje zout, de parmesan kaas.
7
Overgiet het geheel met de rest van het tomatensap en het doosje room.
8
35 min in een voorverwarmde oven à 175° C, daarna eventueel nog enkele minuten onder de grill.
9
Dien op met een frisse sla en vinaigrette.1
0
Opmerking : de stukjes vis kunnen ideaal gekruid worden met viskruiden.1
1
in de spinazie mag een teentje knoflook.
Vis Lasagne is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept