Salade van asperges met kabeljauw en tuinbonen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kabeljauw in balkjes van 1 cm op 1,5 cm, bestrooi ze met grof zout en korianderbollen en zet ca. 10 min. in de koelkast.
  • 2 Schil de asperges en kook ze 5 min. in gezouten water met een klontje boter.
  • 3 Haal de tuinboontjes uit de peulen en pel het vliesje af.
  • 4 Snijd de wortels fijn.
  • 5 Haal de kabeljauw uit de koelkast, spoel hem af, dep droog en verdeel over de borden.
  • 6 Snijd de warme asperges in 2 en leg ze op de borden. Strooi er de worteltjes en tuinbonen over.
  • 7 Maak de little gems(romeinse sla) aan met de pittige olijfolie en wat grof zout, verdeel ze over de vis en asperges.
  • 8 Werk de salade af met bieslook.

Salade van asperges met kabeljauw en tuinbonen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept