pangasiusfilet a la picasso(hihi)

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak voor elk bord een mooie fruitgarnituur alvorens de pangasius te bakken.
  • 2 Rooster eerst de amandelschilfers. Bak de banaan in boter en besstrooi met de gamalen cocos en de amandelschilfers.
  • 3 Kruid de drooggemaakte pangasiusfilet met peper en zout en bestrooi met wat bloem. Bak zachtjes in boter tot een lichte kleuring. Schik de vis op een bord en dien op met aardappelpuree of pommes duchesse.
  • 4 en zo ziet da eruit sie... simplel, mooi ogend en lekker en... goedkoop!!

pangasiusfilet a la picasso(hihi) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept