Zeewolf met kappers en basilicum in zure room

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zeewolf in stukken, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Meng met kappers, basilicum en olijfolie met basilicum en olijfolie met basilicum. Zet koud weg.
  • 2 Verwarm de oven tot 200°C en zet de vis 10 minuten in de hete oven. Lepel de zure room over de vis en zet nog 6 minuten in de oven.
  • 3 Dien op met groenten en aardappels, rijst of deegwaren.

Zeewolf met kappers en basilicum in zure room is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept