pannetje met sint-jacobsvruchten en bieslookboter

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 saus : hak de sjalotjes fijn
  • 2 hak de bieslook zeer fijn
  • 3 snij de boter in stukjes en zet ze koud want ze moet hard zijn
  • 4 doe de sjalotten in een pan, voeg de witte wijn toe en de azijn en laat koken tot ze
  • 5 als "puree" komt
  • 6 voeg nu al snel kloppend de boter toe tot smeuig is en voeg de bieslook bij
  • 7 houd warm
  • 8 laat nu de gezouten boter smelten in pan en leg de sint-jacobsvruchten er in en bak zo gedurende 2 min elke kant op hoog vuur
  • 9 verdeel de vruchten op de borden en verdeel de saus eroverheen1
  • 0 dien wel onmiddellijk op

pannetje met sint-jacobsvruchten en bieslookboter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokje beenham & bieslookboter
15 min
Bekijk recept
Hollandse asperges met rauwe ham en bieslookboter
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde maïskolven met knoflook-bieslookboter
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept