Gebakken kabeljauw met puree van sjalot

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de kabeljauw met peper en zout. Laat een pan goed heet worden, giet er wat olijfolie in en bak de vis 1 minuut aan de velkant en 1 minuut aan de andere kant.
  • 2 Roer de geitenkaas los met de yoghurt en roer er de gehakte kruiden door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Vermeng het broodkruim met de peterselie en de champignons. Kruid met peper en zout.
  • 4 Strooi dit over de vis aan de velkant en zet de vis 5 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven, let op dat de bovenkant niet verbrandt.
  • 5 Warm intussen de puree op. Roer er de fijngesneden sjalotjes door en breng op smaak met peper en zout. Warm de spitskool op in de room en breng op smaak met peper en zout. Schep op elk bord wat spitskool. Leg daarop een stuk vis. Serveer met quenelles puree en geitenkaas. Werk af met wat groen.

Gebakken kabeljauw met puree van sjalot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept