1 Kruid de kabeljauw met peper en zout. Laat een pan goed heet worden, giet er wat olijfolie in en bak de vis 1 minuut aan de velkant en 1 minuut aan de andere kant.
2 Roer de geitenkaas los met de yoghurt en roer er de gehakte kruiden door. Breng op smaak met peper en zout.
3 Vermeng het broodkruim met de peterselie en de champignons. Kruid met peper en zout.
4 Strooi dit over de vis aan de velkant en zet de vis 5 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven, let op dat de bovenkant niet verbrandt.
5 Warm intussen de puree op. Roer er de fijngesneden sjalotjes door en breng op smaak met peper en zout. Warm de spitskool op in de room en breng op smaak met peper en zout. Schep op elk bord wat spitskool. Leg daarop een stuk vis. Serveer met quenelles puree en geitenkaas. Werk af met wat groen.
Gebakken kabeljauw met puree van sjalot is een recept van Solo Open Kitchen