aardbeien-tonijntartaar

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontvlies de tonijn zorgvuldig en hak, met het mes, het vlees ragfijn. Ontdoe de aardbeien van de kroontjes en hak in kleine stukjes zodanig dat je ze niet tot moes slaat.
  • 2 Meng vis en aardbei voorzichtig, gebruik sesamolie om de 2 componenten beter te laten hechten en breng op smaak met zout en peper. Doe over in 4 kleine ringvormen.
  • 3 Laat wat boter uitsmelten in de pan. Dep de te bakken kant van je tartaartjes losjes in bloem en bak kort aan. De andere kant wordt niet gebakken. Verwijder de ringen en serveer. Kan eventueel een blaadje veldsla bij

aardbeien-tonijntartaar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijntartaar
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar met Thaise smaken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Christer’s Tartaar ‘Greek Mix’ en tonijn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept