2 Schil de paprika en snijd deze in kleine blokjes.
3 Snipper het teentje knoflook fijn. Snipper de lente-uitjes fijn
4 Verhit een weinig olie in een grote pan en voeg de scheermessen toe, plaats een deksel op de pan en laat de scheermessen mooi open komen.
5 Neem de pan van het vuur en haal de messen eruit. Giet het kookvocht in een kom.
6 Stoof de paprika en de knoflook aan in een weinig Solo, voeg de tomatenblokjes toe en laat circa 3 minuten zachtjes sudderen, voeg de sambal en de lente-uitjes toe.
7 Roer het aardappelzetmeel los in het kookvocht van de messen en voeg de sojasaus toe.
8 Voeg de messen bij de paprika en roer goed om, voeg nu het kookvocht toe en laat alles nog 2 minuten sudderen, bestrooi met het sesamzaad en de fijngehakte koriander.
9 Schik de messen op de borden en serveer met enkele partjes limoen.
Scheermessen met paprika, lente-ui en sesam is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam