Scheermessen met paprika, lente-ui en sesam

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de messen in ijskoud water.
  • 2 Schil de paprika en snijd deze in kleine blokjes.
  • 3 Snipper het teentje knoflook fijn. Snipper de lente-uitjes fijn
  • 4 Verhit een weinig olie in een grote pan en voeg de scheermessen toe, plaats een deksel op de pan en laat de scheermessen mooi open komen.
  • 5 Neem de pan van het vuur en haal de messen eruit. Giet het kookvocht in een kom.
  • 6 Stoof de paprika en de knoflook aan in een weinig Solo, voeg de tomatenblokjes toe en laat circa 3 minuten zachtjes sudderen, voeg de sambal en de lente-uitjes toe.
  • 7 Roer het aardappelzetmeel los in het kookvocht van de messen en voeg de sojasaus toe.
  • 8 Voeg de messen bij de paprika en roer goed om, voeg nu het kookvocht toe en laat alles nog 2 minuten sudderen, bestrooi met het sesamzaad en de fijngehakte koriander.
  • 9 Schik de messen op de borden en serveer met enkele partjes limoen.

Scheermessen met paprika, lente-ui en sesam is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Shebekia (Honingkoekjes met sesam- en anijszaad)
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scheermessen in de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliolini met zeevruchten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept