Paling uit Volendam

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels en snijd ze in grove stukken.
  • 2 Snijd de paling in stukken van ca. 6 cm lang.
  • 3 Breng de melk aan de kook met de azijn, wat zout en flink wat vers gemalen peper en voeg de laurierblaadjes toe.
  • 4 Voeg de aardappels en de paling toe en laat het geheel onder voortdurend roeren in ca. 35 minuten garen. Kijk daarbij uit dat de melk niet aanbrandt!
  • 5 Schil de worteltjes en kook ze beetgaar in water met wat zout.
  • 6 Voeg de worteltjes de laatste 5 minuten bij de paling en de aardappels.
  • 7 Lepel de aardappels, worteltjes en paling op voorverwarmde borden.

Paling uit Volendam is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Volendam
20-30 min -
Bekijk recept

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept