Zoek
Creools tonijnpannetje
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rood spaans pepertje
2 bosjes lenteuitjes
500 gr aardappelen
2.5 eetl olijfolie
1 beetje peper, zout en paprikapoeder
500 gr tonijnfilet
1 paar gepelde tomaten
Bereiding
1
Snij de lente-uitjes in ringen en hak het spaans pepertje fijn.
2
Snij de aardappelen in schijfjes, giet er 1/2 el olijfolie over en bestrooi met wat zout.
3
Bak ze in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 25 minuten.
4
Verhit 1 el olijfolie in een pan en voeg de uiringen, het fijngehakte peperjte en enkele gepelde tmaten toe.
5
Kruid met zout, peper en paprikapoeder.
6
Snij 500 g tonijnfilet in stukken en bak in olijfolie kort aan in een pan.
7
Voeg de tonijn bij de groenten en laat 7 minuten sudderen.
8
Dien op met de gebakken aardappelschijfjes.
Creools tonijnpannetje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Creools tonijnpannetje
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Creools tonijnpannetje
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Creools lamspotje
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Masoesa-Creole (Creools gele rijstgerecht)
0 min
Bekijk recept
Creools varkensvlees met rijst
Bekijk recept