Zoek
Kabeljauwfilet met wijnsaus en oregano
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 eetlepels boter
1 eetlepel bloem
peper/zout/oregano/muskaatnoot
2 stukken kabeljauwfilet
2 glazen witte wijn
2 dl melk
room
citroensap
Bereiding
1
Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout.
2
Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet er de wijn bij en dek af.
3
Schuif de schotel in de op 180° C voorverwarmde oven. Na 20 min. uit de oven halen
4
Roer intussen de rest van de Solo Vloeibaar met de bloem glad en laat met de melk op een zacht vuur indikken tot een licht gebonden sausje.
5
Breng op smaak met peper, zout en oregano, citroensap en nootmuskaat. Voeg daarbij een klein beetje room.
6
Schik de vis op de borden.
7
Giet het kookvocht van de vis in de saus, roer de saus glad en verdeel over de vis.
8
Werk af met versnipperde oreganoblaadjes.
Kabeljauwfilet met wijnsaus en oregano is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Puntpaprika met aubergine
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept