Mosselen met venkel en citroen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkelknollen schoon en snijd ze in heel fijne plakjes.
  • 2 Snijd de ui in fijne ringen en hak de knoflook fijn. Stoof de uiringen, knoflook en de venkel kort aan in de olijfolie.
  • 3 Veog de mosselen toe en blus met de witte wijn en de room, zet het deksel op de pot en laat de mosselen even gaarstomen.
  • 4 Schud de mosselen goed op en laat ze nog even verder stomen. Draai flink wat peper op de mosselen en voeg de geraspte citroenschil toe.
  • 5 Verdeel de mosselen en de room over de borden en sprenkel er nog wat citroensap over.

Mosselen met venkel en citroen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept