Mosselen met citroengras, basilicum en kokos

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de uien in fijne ringen.
  • 2 Snijd de chilipeper overlangs door en verwijder de zaadlijsten, snipper de chilipeper fijn.
  • 3 Snijd de selderstengels in kleine stukjes. Snijd de citroengrasstengels in zodat ze aan de wortel nog vasthangen.
  • 4 Verhit de olie in een grote kookpan, voeg de uien en de selder toe en laat de groenten ongeveer 1 minuut aanstoven. Voeg de mosselen, chilipeper, citroengras en kokosmelk toe en zet een deksel op de pan. Schud de mosselen halverwege de kooktijd goed op en laat ze nog even verder stomen.
  • 5 Snipper de basilicum fijn en schep de basilicum op het laatste moment door de mosselen. Serveer meteen.

Mosselen met citroengras, basilicum en kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept