marmietje van sint-jakobsnoten

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm boter in kookpan en doe de paprikamix erin en laat ong 5 min stoven
  • 2 breng de visfond aan de kook met dewitte wijn en de sint-jacobsnoten
  • 3 deg af breng tot net tegen kookpunt en laat 2 min pruttelen
  • 4 neem van vuur en laat zo 10 min rusten
  • 5 giet nu 1/2 l van het kookvocht en 1 dl room bij de paprikareepjes en voeg de saffraan toe
  • 6 breng aan de kook
  • 7 bind lichtjes eventueel met sausbinder tot licht gebonden is(zoals een dikke soep)
  • 8 breng op smaak met wat peper en zout en wat citroensap
  • 9 leg de verse basilicumblaadjes bovenop1
  • 0 heb ik gemaakt voor een onderonsje met collega's en iedereen was heel blij hiermee....

marmietje van sint-jakobsnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde sint-jakobsnoten met tomatensaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jakobshamburger met zwarte truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsnoten met champagne en hoedje van bladerdeeg
25 min Voorgerecht
Bekijk recept