Ragout van kreeft met abdijbier uit Watou

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kreeften in stukken. Kleur de stukken kreeft in hete olijfolie samen met de grof gesneden wortelen, selderstengels en prei. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Roer de honing eronder en laat lichtjes karameliseren.
  • 3 Blus met het bier en voeg de tomatenpuree toe. Laat het geheel onder deksel nog een tiental minuten sudderen.
  • 4 Dien op in grote diep voorverwarmde borden.

Ragout van kreeft met abdijbier uit Watou is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kippensoep
30-60 min -
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept